31 aug 2024
Banner - JO7 Toernooi - Quick 1888 - Nijmegen

Op zaterdag 31 augustus 2024 organiseert Quick 1888, de historische voetbalvereniging uit Nijmegen, het JO7 Toernooi op Sportpark De Dennen. Dit toernooi biedt een geweldige kans voor jonge voetballers in de O7-categorie om hun vaardigheden te tonen en een dag vol plezier en sportiviteit te beleven. Deelname aan het toernooi is gratis, wat het toegankelijk maakt voor clubs en teams die hun jongste talenten een onvergetelijke ervaring willen bieden.

Het JO7 Toernooi bij Quick 1888 is een uitstekend platform voor jonge spelers om in een vriendelijke en competitieve omgeving te spelen. Het evenement trekt jeugdteams uit de regio en daarbuiten, wat bijdraagt aan een levendige en diverse sfeer. Ouders, coaches en fans zijn van harte welkom om de spelers aan te moedigen en te genieten van een dag vol voetbalactiviteiten.

Inschrijven

Teams die willen deelnemen aan het JO7 Toernooi kunnen zich inschrijven via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waar je team in speelt en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen over het JO7 Toernooi kun je contact opnemen met de organisatie van het toernooi via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule van je team en vul het contactformulier in.

Locatie
Quick 1888
Sportpark De Dennen
Dennenstraat 25
6543 JP Nijmegen
Nederland
Poules
Alle poules zijn verlopen