07 jun 2025
Banner - Drenthe Cup 2025 - Euro-Sportring - Baarn

Als er al meer dan 30 jaar ieder jaar weer zo’n 100 teams aan je toernooi deelnemen, dan doet de organisator kennelijk toch wel iets goed. De ervaren organisatoren van de Drenthe Cup weten inderdaad wel hoe je de bal moet laten rollen. De aftrap en het slotsignaal speelt zich pal in het gemoedelijke centrum van Meppel af: de openingsceremonie op het Kerkplein en de prijsuitreiking op de Wheem. Tussen die twee feestelijke momenten door wordt een spannende, internationale competitie gespeeld op het prachtige sportpark Ezinge op 11 strakke grasvelden. Dat is het geheim van Meppel – op naar de volgende 30 jaar!

Het toernooi wordt gespeeld op sportpark Ezinge in het zuidelijke deel van Meppel. Deze thuisbasis van de clubs MSC, én MVV Alcides heeft 11 velden en 2 sfeervolle clubhuizen met een kantine.

De Drenthe Cup wordt georganiseerd door de Stichting Inter Jeugd Voetbal Meppel in samenwerking met de voetbalclubs MSC, MVV Alcides en de scheidsrechtersvereniging regio Meppel.

Drenthe Cup wordt georganiseerd door Euro-Sportring. Voor vragen aan de organisatie klik op de poule waarin het team uitkomt en vul het vragenformulier in. Dit formulier wordt naar de organisatie verstuurd.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Klik op de poule waarin het team en vul het inschrijfformulier in. Euro-Sportring zal contact opnemen over de betaling van het inschrijfgeld. Pas als Euro-Sportring de betaling heeft ontvangen en de bevestiging heeft gestuurd, is de aanmelding definitief.

Locatie
MSC Meppel
Ezinge
Ezingerweg 57
7943AZ Meppel
Nederland
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register