30 mei 2025
Banner - Brabant Boys Cup 2025 - Euro-Sportring - Baarn

Zes wedstrijden voor ruim 100 teams in twee dagen, twee dagen lang een vol sportpark: de ervaren organisatoren van de Brabant Boys Cup houden wel van een uitdaging en verwelkomen dan ook ieder jaar weer hun gasten met open armen. Met zes wedstrijden en een mooi internationaal deelnemersveld kunnen de deelnemers sportief echt aan de bak. Er wacht nog een extra bonus: de sportieve activiteiten op de grasmat worden namelijk aangevuld met een attractief programma met ontvangst, muziek en ceremonies op de feestelijk ingerichte sportparken.

De Brabant Boys Cup wordt gespeeld op twee sportparken in Schijndel. Het park van Avanti ’31 is onderdeel van een recreatiegebied met o.a. een speels ingericht zwembad. Het sportpark biedt vijf velden en een mooi clubhuis met kantine en terras. Het park van RKSV Schijndel heeft zeven velden, een grote tribune bij het hoofdveld en een groot clubhuis met o.a. een kantine met terras. Voor het toernooi worden de sportparken feestelijk aangekleed met een tent en diverse verkooppunten.

De Brabant Boys Cup wordt georganiseerd door Euro-Sportring. Voor vragen aan de organisatie klik op de poule waarin het team uitkomt en vul het vragenformulier in. Dit formulier wordt naar de organisatie verstuurd.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Klik op de poule waarin het team en vul het inschrijfformulier in. Euro-Sportring zal contact opnemen over de betaling van het inschrijfgeld. Pas als Euro-Sportring de betaling heeft ontvangen en de bevestiging heeft gestuurd, is de aanmelding definitief.

Locatie
sv Avanti 31
Sportpark De Molenheide
Avantilaan 2
5482RE Schijndel
Nederland
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register