13 jun 2025
Banner - Amsterdam Cup 2025 - Stols Voetbal - Waddinxveen

Voetbaltoernooien.info is een website voor amateurtornooien in Nederland, voor zowel jeugd- als seniorenteams. We streven naar de beste organisatie en willen onze deelnemers een mooie voetbalbeleving bezorgen.Het Amsterdam Cup toernooi vindt plaats van 13 t/m 15 juni 2025. Het toernooi wordt georganiseerd door Stols Voetbal uit Waddinxveen.Er wordt gespeeld in diverse poules, verdeeld in leeftijdscategorieën en klasseringen. Klik op de poules om de poule-indeling te bekijken en meer details over de poule te lezen.

Inschrijven

Klik op de poule waarin jouw team uitkomt om je in te schrijven. Vul het inschrijfformulier in en stuur het verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Klik op de poules waarin jouw team uitkomt om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.We zien je graag op het Amsterdam Cup toernooi!

Locatie
Locaties
Amsterdam Cup 2025
Nederland
Stols Voetbal
Zuidkade 6
2741JA Waddinxveen
Nederland
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register