13 jun 2025
Banner - Maastricht Cup 2025 - Stols Voetbal - Waddinxveen

Maastricht Cup 2025

De Maastricht Cup is een internationaal voetbaltoernooi voor jeugdteams. Het toernooi wordt gehouden in Maastricht, Limburg, Nederland. De eerste editie van het toernooi was in 2022. Het toernooi is bedoeld voor jeugdteams van O8 tot en met O12. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van VV Maastricht. Er wordt gespeeld in poules van 6 teams. De poules worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Het toernooi duurt 3 dagen. Op de eerste dag worden de poulewedstrijden gespeeld. Op de tweede dag worden de kruisfinales gespeeld. Op de derde dag worden de finales gespeeld.

Prijzen

De winnaar van elke poule ontvangt een beker en medailles. De nummers 2 en 3 ontvangen medailles.

Inschrijven

Inschrijven voor het toernooi kan via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule van uw team en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie van het toernooi. Klik op de poule van uw team en vul het contactformulier in.

Tijden

De start- en eindtijden van het toernooi zijn te vinden op de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule van uw team voor meer informatie over de poule en de start- en eindtijden.

Locatie
MVV Maastricht
Stadion de Geusselt
Geusseltweg 11
6225XS Maastricht
Nederland
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register