17 mei 2025
Banner - Onze Elite Cup U11 P.Van Gest - FC Walhain - Walhain

FC Walhain is trots om het toernooi Phase Finale Onze Cup Patrice Van Gest U11 aan te kondigen, dat op 17 mei 2025 zal plaatsvinden. Dit toernooi is bedoeld voor jonge elite-teams (U11), inclusief internationale en interprovinciale teams. Het is een uitzonderlijke kans voor jong talent om zich te meten in een competitieve en hoogstaande omgeving.

📅 Datum: 17 mei 2025
🏟️ Locatie: FC Walhain
🕒 Duur: Hele dag

Waarom deelnemen aan de Phase Finale Onze Cup U11?
Dit toernooi is speciaal ontworpen voor teams in de U11-categorie, en biedt een unieke kans om te spelen tegen elite-teams uit verschillende regio’s en landen. Buitenlandse teams zijn van harte welkom, maar er wordt een borg gevraagd om hun deelname te garanderen.

Borgsom:
Voor elk buitenlands team behoudt FC Walhain zich het recht voor om een borgsom van €75,00 te vragen.
FC Walhain behoudt zich ook het recht voor om een borgsom te vragen voor een Belgisch team dat niet binnen hun bekende netwerk valt.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest prestigieuze toernooien voor jonge voetballers in België. Schrijf je team nu in en bereid je voor op een uitzonderlijke voetbaldag!

👉 Om in te schrijven:
Om in te schrijven, klikt u op de poule van uw team en vult u het inschrijfformulier in.

💬 Contact:
Om contact met ons op te nemen, klikt u op de poule van uw team en vult u het contactformulier in.

Locatie
FC Walhain
Rue Chapelle Sainte-Anne 11
1457 Walhain
Belgie
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register