ADO’20

Club details

ADO ’20 is een Nederlandse amateurvoetbalvereniging gevestigd in Heemskerk, Noord-Holland. De club werd opgericht op 15 mei 1920 en staat voor Aanhouden Doet Overwinnen 1920. De wedstrijden en trainingen van ADO ’20 vinden plaats op sportpark De Vlotter.

Een belangrijk moment in de geschiedenis van ADO ’20 was het aangaan van een samenwerkingsverband met AZ uit Alkmaar in februari 2007. Dit partnerschap heeft bijgedragen aan de verbetering van de jeugdopleiding van ADO ’20, waarbij kennisuitwisseling en scouting centraal staan. Inmiddels heeft de club een samenwerkingsverband met Ajax, waarmee de banden met professionele clubs worden versterkt.

ADO ’20 is trots op haar rijke historie en zet zich in om een solide en succesvolle voetbalclub te zijn. Met een sterke jeugdopleiding en een enthousiaste spelersgroep blijft ADO ’20 streven naar sportieve successen en de ontwikkeling van talentvolle spelers. De club speelt een belangrijke rol in de voetbalgemeenschap van Heemskerk en draagt bij aan de passie en vreugde die voetbal met zich meebrengt.Gespeelde toernooien