Alphense Boys

Club details

Welkom bij Alphense Boys, de Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit het levendige Alphen aan den Rijn, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Sinds onze oprichting op 1 juni 1930 hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd en zijn we een prominente club in de lokale voetbalwereld.

Bij Alphense Boys staat voetbal op hoog niveau centraal, met name in de jeugdopleiding. Onze jeugdelftallen spelen op een hoog niveau en onze belofteploeg maakt deel uit van een select gezelschap van amateurclubs die deelnemen aan de Onder 21-competitie, waarin ze het opnemen tegen BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties).

Onze thuiswedstrijden vinden plaats op Sportpark De Bijlen. Dit moderne sportpark biedt de ideale omstandigheden om te trainen en te spelen. We hebben de volledige beschikking over zes velden en een speciaal pupillenveld, waardoor we onze spelers optimale faciliteiten kunnen bieden.

Alphense Boys is meer dan alleen een voetbalclub. We zijn een hechte gemeenschap die trots is op haar prestaties en betrokkenheid. In 2016 zijn we zelfs voor de zevende keer uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar in de gemeente Alphen aan den Rijn, een erkenning voor onze inzet en toewijding.