ASC De Volewijckers

Banner - ASC De Volewijckers - Amsterdam

ASC De Volewijckers is een ambitieuze amateurvoetbalvereniging gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. De club is ontstaan in 2013 als resultaat van de fusie tussen DWV (opgericht op 1 mei 1912) en De Volewijckers (opgericht op 1 november 1920) en ging verder onder de naam d.v.c. Buiksloot (DWV Volewijckers Combinatie Buiksloot). De oprichtingsdatum van DWV werd gehandhaafd. Echter, voor aanvang van het seizoen 2019/20 nam de club de huidige naam aan en werd bekend als ASC De Volewijckers.

De thuiswedstrijden van ASC De Volewijckers worden gespeeld op Sportpark Buiksloterbanne, dat zich bevindt in de wijk Amsterdam-Noord. Het sportpark biedt moderne faciliteiten en een sfeervolle omgeving voor spelers en supporters om van het voetbalspel te genieten.

ASC De Volewijckers heeft grote ambities en streeft naar een terugkeer in het betaalde voetbal. Hiermee willen ze de tweede Amsterdamse profclub worden. Onder leiding van prominenten uit de voetbalwereld, zoals Co Adriaanse en Andries Jonker, geniet de club veel steun van bedrijven, oud-spelers en voetballiefhebbers. Deze betrokkenheid draagt bij aan de motivatie en groei van de vereniging.

Adres
ASC De Volewijckers
Baron de Coubertinlaan 6
1034ZK Amsterdam
Tournooien
Komende toernooien
Gespeelde toernooien