ASC Waterwijk

Banner - ASC Waterwijk - Almere

ASC Waterwijk is een op 30 juni 1984 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Almere. De vereniging is opgericht door mensen die woonachtig waren in de wijk Waterwijk. Omdat er nog geen velden beschikbaar waren, is men begonnen op Sportpark Bok de Korver in de Stedenwijk. Na enkele jaren daar gespeeld te hebben, werden de velden op de huidige locatie opgeleverd: Sportpark Rie Mastenbroek in de Kruidenwijk.

Het clubgebouw is in de loop van de jaren een aantal keren gerenoveerd. Van een gebouw met één verdieping naar een kantine & keuken bovenop de kleedkamers en een vergaderruimte in een portacabin ernaast. In seizoen 2021/2022 is het clubgebouw ‘herbouwd’ met nieuwe kleedkamers, een fraaie kantine en nieuwe vergaderruimtes erbij. Het gerenoveerde clubgebouw is weer klaar voor de toekomst.

ASC Waterwijk is een gezellige en ambitieuze vereniging. De vereniging wil een plek zijn waar iedereen zich thuisvoelt en waar iedereen kan voetballen op zijn eigen niveau. De vereniging wil ook een bijdrage leveren aan de samenleving door middel van sport en sociale activiteiten.

Adres
ASC Waterwijk
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ Almere
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien