Beuningse Boys

Club details

Beuningse Boys is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Gelderse Beuningen, opgericht op 22 juli 1945. Als een van de grootste sportverenigingen in de regio Nijmegen bieden we jongens-, meisjes-, heren- en damesteams.

Sportpark De Ooigraaf is strategisch gelegen naast andere sportverenigingen. Het moderne sportpark beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een ruime kantine op de eerste verdieping met aangrenzend een groot buitenterras, dat uitzicht biedt op alle velden. Daarnaast zijn er maar liefst 20 kleedkamers beschikbaar, wat zorgt voor voldoende ruimte voor alle teams. Het sportpark beschikt over drie kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden, waardoor er onder alle weersomstandigheden getraind en gespeeld kan worden.

Naast het voetbal heeft Beuningse Boys ook de ambitie om een maatschappelijke rol te vervullen. In 2016 werd de Businessclub Beuningse Boys opgericht met als doel zakelijke contacten te faciliteren en de voetbalvereniging te ondersteunen in haar maatschappelijke taken. De Businessclub organiseert activiteiten en biedt haar leden de mogelijkheid om hun netwerk uit te breiden en samen te werken aan de ondersteuning van de club.