Bruse Boys

Club details

Bruse Boys is een levendige amateurvoetbalvereniging gelegen in het pittoreske Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland, Zeeland. Opgericht op 23 augustus 1955, heeft de club door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd.

Het nieuwe sportpark, genaamd “Volharding”, werd in januari 2013 geopend en voldoet aan de moderne eisen en biedt uitstekende faciliteiten. Het sportpark heeft drie voetbalvelden, waaronder twee natuurgrasvelden en één kunstgrasveld. Het hoofdveld beschikt over een overdekte tribune met 142 zitplaatsen, een elektronisch scorebord en een geluidsinstallatie. Buiten het veld zijn er ook voorzieningen zoals een panna kooi, twee jeu de boules banen en ruime parkeergelegenheid.

Het clubgebouw van Bruse Boys is modern en stijlvol en biedt alle benodigde faciliteiten. Het beschikt over acht kleedkamers, waaronder twee XL-kleedkamers voor de selectieteams, een kantine met de uitstraling van een grand café, een roestvrijstalen keuken met professionele apparatuur, een bestuurskamer, een EHBO/massageruimte, kleedkamers voor scheidsrechters en zelfs een babyverschoningsruimte en een mindervalidentoilet.Gespeelde toernooien