DTS

Club details

Welkom bij DTS Ede (Door Training Sterk Ede), de amateurvoetbalvereniging gevestigd in Ede, Gelderland, Nederland. Onze club heeft een rijke geschiedenis en is opgericht op 12 maart 1935.

Bij DTS Ede draait alles om sterke training en ontwikkeling. We zijn er trots op dat we een club zijn die spelers van alle leeftijden en niveaus verwelkomt en de mogelijkheid biedt om te groeien en hun voetbalvaardigheden te verbeteren.

Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op het “Sportpark Inschoten”, waar we beschikken over zeven wedstrijdvelden, waarvan drie kunstgrasvelden, en drie pupillenvelden, waarvan één kunstgrasveld. Het hoofdveld, dat sinds 2010 een kunstgrasveld is, is voorzien van een tribune met 216 zitplaatsen aan één lange zijde, die ook in 2010 in gebruik is genomen. Dit biedt onze supporters een geweldige plek om de wedstrijden te bekijken en het team aan te moedigen.

DTS Ede heeft een bijzondere samenwerking met SBV Vitesse. Deze samenwerking stelt ons in staat om te profiteren van de expertise en kennis van een professionele voetbalclub, waardoor we onze spelers nog beter kunnen begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling.Gespeelde toernooien