FCV Venlo

Banner - FCV Venlo - Venlo

Welkom bij FCV Venlo (RKSV FCV Venlo), een trotse amateurvoetbalvereniging gevestigd in ’t Ven, in de gemeente Venlo, Limburg, Nederland. Sinds de oprichting op 18 oktober 1932 door Sef Linders en Maan Peeters heeft FCV Venlo een rijke geschiedenis en speelt het een belangrijke rol in de lokale voetbalgemeenschap.

FCV Venlo heeft zijn thuisbasis op het prachtige “Sportpark Arenborg”. Dit is de plek waar spelers, supporters en vrijwilligers samenkomen om van het spel te genieten en de passie voor voetbal te delen.

Als een vereniging met diepe wortels in ’t Ven heeft FCV Venlo een sterke band met de lokale gemeenschap en heeft het door de jaren heen vele hoogtepunten beleefd. Het clublogo en de clubkleuren weerspiegelen de trots en identiteit van de vereniging.

FCV Venlo biedt een gastvrije en inspirerende omgeving waarin voetballers van alle leeftijden en niveaus hun talent kunnen ontwikkelen. Met betrokken trainers, moderne faciliteiten en een focus op sportiviteit en teamgeest, streeft de club ernaar om een positieve voetbalervaring te bieden aan iedereen die deel uitmaakt van de FCV Venlo-familie.

Adres
FCV Venlo
Sportpark Arenborg
Lovendaalseweg 4
5916NN Venlo