Groen Wit ‘62

Club details

Welkom bij Groen Wit ’62, de Nederlandse amateurvoetbalclub gevestigd in Apeldoorn, Gelderland. Onze club werd opgericht in 1962 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid in de voetbalgemeenschap van Apeldoorn.

Bij Groen Wit ’62 draait alles om voetbalplezier en sportieve prestaties. We zijn trots op onze diverse teams en competities. We hebben maar liefst 9 seniorenteams, 15 juniorenteams (inclusief 2 meidenteams), 21 pupillenteams, 3 zaalvoetbalteams, 2 35+ herenteams en 1 30+ damesteam op vrijdagavond. Met zo’n breed scala aan teams bieden we voetbalmogelijkheden voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Ons sportcomplex bevindt zich op Sportpark De Maten, gelegen in de wijk De Maten in Apeldoorn. Hier beschikken we over 5 voetbalvelden, waardoor we voldoende ruimte hebben om trainingen en wedstrijden te organiseren. Dit moderne en goed onderhouden sportpark vormt het decor voor onze sportieve activiteiten en biedt een inspirerende omgeving voor zowel spelers als supporters.Gespeelde toernooien