GVV Geldermalsen

Club details

GVV Geldermalsen is een voetbalclub gevestigd in Geldermalsen, een dorp in de provincie Gelderland, Nederland. De club is opgericht in 1946 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het lokale voetbal.

GVV Geldermalsen heeft zowel jeugd- als seniorenteams die deelnemen aan competities op regionaal niveau. De club heeft een sterke focus op het ontwikkelen van voetbaltalent en het creëren van een positieve en gezellige sfeer voor spelers en supporters.

In de loop der jaren heeft GVV Geldermalsen verschillende successen behaald in lokale competities en bekertoernooien. De club heeft een reputatie opgebouwd als een competitieve en goed georganiseerde vereniging met gepassioneerde spelers en betrokken vrijwilligers.

De thuiswedstrijden van GVV Geldermalsen worden gespeeld op het sportpark van de club, waar spelers en supporters samenkomen om het voetbal te beleven. Het sportpark biedt faciliteiten zoals voetbalvelden, kleedkamers en een kantine waar de gemeenschap van GVV Geldermalsen samenkomt om het spel te volgen en te genieten van de gezelligheid.Gespeelde toernooien