HSV De Zuidvogels

Banner - HSV De Zuidvogels - Huizen

HSV De Zuidvogels is een Nederlandse amateurvoetbalvereniging gevestigd in Huizen, Noord-Holland. De club werd opgericht op 15 april 1928 door een groepje enthousiaste jongeren die allemaal een passie hadden voor voetbal. Aangezien er in de Noorderbuurt van Huizen al een voetbalvereniging genaamd Huizen (nu bekend als SV Huizen) bestond, werd besloten om in de Zuiderbuurt van Huizen de vereniging Zuidvogels op te richten.

In 1952 werd de club omgedoopt tot HSV De Zuidvogels, wat staat voor Huizense Sport Vereniging. De club maakte een gestage groei door en in 1963 bouwden de leden zelf een nieuw clubhuis, dat in de loop der jaren meerdere malen is uitgebreid en gerenoveerd.

HSV De Zuidvogels heeft momenteel meer dan 70 teams, waarmee het niet alleen de grootste voetbalclub van Huizen is, maar ook een van de grootste in ’t Gooi en omstreken. De club deelt het “sportpark Wolfskamer” aan de Bestevaer in Huizen met SV Huizen en Skiclub Wolfskamer. De accommodatie bestaat uit acht velden, waarvan drie grasvelden, drie kunstgrasvelden en twee Cruyff Courts.

Adres
HSV De Zuidvogels
Bestevaer 3
1271XZ Huizen
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien