M.V.V.’58

Banner - M.V.V.’58 - Meteren

MVV’58 is een voetbalclub gevestigd in Meteren, een pittoresk dorp in de provincie Gelderland, Nederland. De club werd opgericht in 1958 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het lokale voetbal. Met een sterke focus op gemeenschap en teamgeest heeft MVV’58 een hechte band met de lokale bevolking en is het een trotse vertegenwoordiger van Meteren.

Met zowel jeugd- als seniorenteams biedt MVV’58 een platform voor spelers van alle leeftijden om hun voetbaltalenten te ontwikkelen en plezier te hebben op het veld. De club heeft door de jaren heen gestreden in regionale competities en heeft een reputatie opgebouwd als een geduchte tegenstander.

De thuiswedstrijden van MVV’58 worden gespeeld op het sfeervolle sportpark van de club, waar spelers en supporters samenkomen om het voetbal te beleven. MVV’58 is een club die bekend staat om zijn warme en gastvrije sfeer, waar iedereen zich welkom voelt. Met regelmatige evenementen en activiteiten blijft de club de band met de gemeenschap versterken en voetbalplezier verspreiden in Meteren.

Adres
M.V.V.’58
Achtersteweg 19
4194TH Meteren
Tournooien
Komende toernooien
Gespeelde toernooien