OJC Rosmalen

Banner - OJC Rosmalen - Rosmalen

OJC Rosmalen, gevestigd in het pittoreske Rosmalen, gemeente ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, is een bloeiende amateurvoetbalvereniging met een rijke geschiedenis. Wat ooit begon als een eenvoudige dorpsclub is uitgegroeid tot een indrukwekkende organisatie met een voetbalcomplex dat maar liefst 10 velden beslaat. Met meer dan 2.300 leden en 400 vrijwilligers is OJC Rosmalen een bruisende voetbalgemeenschap die wekelijks wordt vertegenwoordigd door een indrukwekkend aantal teams.

Bij OJC Rosmalen is er voor iedereen een plek op het voetbalveld. We hebben 14 seniorenteams, 30 juniorenteams, 37 pupillenteams, 13 teams voor de allerkleinsten (4-, 5- en 6-jarigen), 29 zeventallen voor spelers van 35 jaar en ouder, een veteranenteam (55+), 3 vrouwenteams, een vrouwen zevental (30+), 14 meisjesteams en 2 G-teams. Met zo’n breed scala aan teams is er altijd een plek waar spelers van alle leeftijden en niveaus zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven aan het spel.

Gedurende de geschiedenis van de club heeft OJC Rosmalen enkele veranderingen doorgemaakt op het gebied van accommodatie. Het eerste voetbalterrein was gelegen aan de Nieuwendijk, maar vanaf 1960 vond het voetbal zijn thuis op Sportpark De Hoef. Sinds 2005 is Sportpark De Groote Wielen in gebruik genomen als het nieuwe moderne sportpark van OJC Rosmalen. Een opvallend kenmerk van de club is de mascotte, Jumpy, een haas die symbool staat voor de energie en het enthousiasme dat OJC Rosmalen uitstraalt.

In 2018 ontving de jeugdopleiding van OJC Rosmalen de felbegeerde KNVB-status van regionale jeugdopleiding. Dit bevestigt de inzet en kwaliteit van de club in het ontwikkelen van jonge voetbaltalenten. OJC Rosmalen is trots op deze erkenning en blijft zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van spelers op alle niveaus.

Adres
OJC Rosmalen
Laaghemaal 38
5247NP Rosmalen
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien