Oranje Blauw’15

Banner - Oranje Blauw’15 - Posterholt

Oranje Blauw ’15 is een bekende amateurvoetbalvereniging gevestigd in het pittoreske Posterholt, gelegen in de provincie Limburg, Nederland. De club is ontstaan op 1 juli 2015 na een succesvolle fusie tussen twee lokale voetbalverenigingen, namelijk PSV ’35 en VV Vlodrop. Door deze samensmelting is een nieuwe club ontstaan met een frisse identiteit en een sterke ambitie om de voetbalsport te bevorderen.

Het gemeentelijk sportpark in Posterholt vormt het thuisfront voor Oranje Blauw ’15. Hier vinden de spannende thuiswedstrijden plaats, waar fans en supporters samenkomen om hun team aan te moedigen. Het sportpark biedt moderne faciliteiten en een prachtig speelveld, waardoor spelers en supporters kunnen genieten van het voetbalspel in een inspirerende omgeving.

De fusie tussen PSV ’35 en VV Vlodrop heeft geleid tot een sterke en hechte voetbalgemeenschap in Posterholt. Met gedeelde waarden, passie voor de sport en een gezamenlijke focus op sportieve ontwikkeling, streeft Oranje Blauw ’15 ernaar om zowel op als buiten het veld een positieve impact te hebben. De club hecht belang aan de ontwikkeling van jeugdige talenten en biedt hen de mogelijkheid om hun voetbalvaardigheden te verbeteren en hun passie voor de sport te laten groeien.

Adres
Oranje Blauw’15
Heinsbergerweg 51
6061AH Posterholt
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien