RKHVV

Banner - RKHVV - Huissen

Welkom bij RKHVV, de amateurvoetbalvereniging uit Huissen, gemeente Lingewaard, Gelderland, Nederland. Sinds onze oprichting op 1 januari 1933 zijn we uitgegroeid tot een geliefde club in de regio. Toen de oude voetbalclub Excelsior failliet ging, namen Henk Siepman, Jan van Onna, Jan Holland en Hendrik Demont het initiatief om RKHVV op te richten.

Onze accommodatie is sinds 1980 gevestigd op ons huidige complex, De Blauwenburcht. Hier kunnen jongens en meisjes vanaf 5 jaar al beginnen met voetballen, ieder op hun eigen niveau. Voor senioren hebben we zowel vrouwen- als herenteams, inclusief een team voor spelers van 45 jaar en ouder.

Jongens en meisjes kunnen bij ons instromen via ons Champions League-programma, waar ze de basisbeginselen van het spel leren, maar ook op latere leeftijd zijn ze van harte welkom. Dan worden ze ingedeeld in hun leeftijdscategorie en nemen ze deel aan wedstrijden in de KNVB-competitie.

We hebben meidenteams in alle leeftijdsklassen, vanaf MO10 tot M019. Jongensteams, of gemengde teams, spelen in de jongenscompetitie, vanaf J08 tot J019. Getalenteerde jongens en meiden kunnen via interne scouting doorstromen naar ons hoogste heren- of vrouwenteam.

Adres
RKHVV
Blauwenburcht 1
6852NS Huissen
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien