RKSV NEO

Club details

RKSV NEO (Rooms-Katholieke Sport Vereniging Nieuw-Enschede Oost) is een voetbalclub gevestigd in Enschede, een stad in de provincie Overijssel, Nederland. De club heeft zijn oorsprong in de jaren 30 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd in het lokale voetbal.

RKSV NEO biedt voetbalmogelijkheden voor zowel jeugd- als seniorenteams. De club heeft als doel spelers van alle leeftijden de mogelijkheid te geven om hun voetbaltalenten te ontwikkelen en plezier te beleven aan de sport. RKSV NEO staat bekend om zijn professionele aanpak, teamgeest en betrokkenheid bij de ontwikkeling van spelers.

Het sportpark van RKSV NEO vormt het thuisfront van de club, waar wedstrijden en trainingen plaatsvinden. Het sportpark biedt moderne faciliteiten en een gastvrije sfeer voor spelers en supporters. Het is een plek waar voetballiefhebbers samenkomen om te genieten van het spel en de gemeenschap te ervaren.

RKSV NEO heeft door de jaren heen verschillende successen behaald in regionale competities en bekertoernooien. De club staat bekend om zijn sportieve prestaties, gedrevenheid en toewijding aan de ontwikkeling van voetbaltalent.Gespeelde toernooien