RKUVC

Banner - RKUVC - Ulestraten

Welkom bij RKUVC, de Nederlandse amateurvoetbalclub uit Ulestraten, Limburg. Sinds onze oprichting in 1934 hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd en zijn we een belangrijk onderdeel geworden van de lokale voetbalgemeenschap.

RKUVC speelt haar thuiswedstrijden op het prachtige Sportpark Langs de Gewannen, gelegen in het pittoreske Ulestraten. Dit sportpark biedt ons de ideale faciliteiten om te trainen en te spelen op een hoog niveau.

Als club zijn we er trots op dat we spelers van alle leeftijden en niveaus verwelkomen. Vanaf jonge leeftijd kunnen kinderen deelnemen aan onze jeugdteams, waar ze hun voetbalvaardigheden kunnen ontwikkelen in een plezierige en ondersteunende omgeving. Voor volwassenen hebben we diverse herenteams en ook een dameselftal, waarbij competitief voetbal wordt gecombineerd met een gezellige en hechte clubcultuur.

Bij RKUVC staat de passie voor voetbal centraal, maar we hechten ook veel waarde aan de sociale aspecten van de sport. Samen met onze leden, supporters en de lokale gemeenschap streven we ernaar om een hechte voetbalfamilie te creëren.

Adres
RKUVC
Langs de Gewannen 21
6235NV Ulestraten
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien