SV Blerick

Club details

Welkom bij SV Blerick (afgekort SVB), een levendige amateurvoetbalvereniging gevestigd in het prachtige Blerick, gelegen in de gemeente Venlo, in de provincie Limburg, Nederland. Sinds de oprichting op 24 juni 1930 heeft SVB een rijke geschiedenis en heeft het een belangrijke rol gespeeld in het lokale voetbal.

SV Blerick is voortgekomen uit de fusie van verschillende voetbalclubs in Blerick, waardoor het een sterke vereniging is geworden die de gemeenschap van Blerick verenigt. Het huidige sportcomplex van SVB is ’t Saorbrook, gelegen aan de Baasdonkweg. Dit moderne complex biedt de spelers en supporters een uitstekende faciliteit om te trainen, wedstrijden te spelen en samen te komen om van het voetbal te genieten.

SV Blerick biedt mogelijkheden voor zowel jeugdspelers als seniorenteams en streeft ernaar om een positieve voetbalervaring te bieden voor iedereen die deel uitmaakt van de SVB-familie. Of je nu een ervaren speler, een enthousiaste supporter of een betrokken lid bent, SV Blerick heet je van harte welkom en nodigt je uit om deel te nemen aan het voetbalspel en de unieke sfeer van de club te ervaren.