sv Juliana ’31

Club details

Welkom bij Juliana’31, de Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit het pittoreske Malden, gelegen in de provincie Gelderland. Sinds onze oprichting op 6 augustus 1931 hebben we een rijke geschiedenis en zijn we een belangrijke speler in de lokale voetbalwereld.

Ons clubhuis, genaamd De Stoof, is een belangrijke ontmoetingsplaats voor spelers, supporters en de lokale gemeenschap. In 2016 heeft het clubhuis een volledige renovatie ondergaan, waardoor het nu een moderne en gastvrije omgeving biedt voor sociale activiteiten en samenkomsten.

De thuiswedstrijden van Juliana’31 vinden plaats op “Sportpark De Broeklanden”. Dit prachtige sportpark is onze thuisbasis, waar we de ideale faciliteiten hebben om te trainen en te spelen op hoog niveau. Het park biedt voldoende velden en een geweldige sfeer voor zowel spelers als supporters.

Bij Juliana’31 verwelkomen we spelers van alle leeftijden en niveaus. We hebben teams voor senioren, junioren en pupillen, zodat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en plezier te beleven aan het voetbalspel. We zijn er trots op dat we een inclusieve en familiegerichte vereniging zijn, waar iedereen zich thuis kan voelen.