Venlosche Boys

Club details

Welkom bij Venlosche Boys, een trotse amateurvoetbalclub uit de prachtige stad Venlo in Limburg, Nederland. Opgericht op 12 juni 1927, heeft Venlosche Boys een rijke geschiedenis en heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bloeiende vereniging.

Venlosche Boys heeft een speciale band met VVV-Venlo en onderhoudt een nauwe samenwerking met deze professionele voetbalclub. Deze samenwerking biedt unieke kansen voor talentontwikkeling en stimuleert de groei en passie voor voetbal in de regio.

Sinds de oprichtingsvergadering in 1927, gehouden in de iconische lunchroom Verheugen op de Parade in Venlo, is Venlosche Boys voortdurend blijven evolueren als vereniging. Het ledenaantal groeide gestaag en de club omarmde nieuwe ontwikkelingen in het voetbal, zoals vrouwenvoetbal en de introductie van mini-Fjes, 5-jarige voetballertjes, bij de Boys.

Om aan de groeiende behoeften te voldoen, heeft Venlosche Boys haar accommodatie uitgebreid. Het aantal speel- en trainingsvelden is vergroot, nieuwe kleedlokalen zijn toegevoegd en het clubhuis is prachtig gerenoveerd. Hierdoor biedt Venlosche Boys een moderne en inspirerende omgeving waar spelers van alle leeftijden hun voetbalvaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven.