VV Brielle

Club details

VV Brielle is een bekende Nederlandse amateurvoetbalclub gevestigd in het historische Brielle, een stad in de provincie Zuid-Holland. De club speelt een belangrijke rol in de bruisende voetbalcultuur van de gemeente Voorne aan Zee.

De thuiswedstrijden van VV Brielle vinden plaats op het Sportpark Geuzenpark, gelegen in het nabijgelegen dorp Vierpolders. Dit moderne sportcomplex biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor zowel trainingen als wedstrijden op verschillende niveaus.

De club ontstond op 1 juli 2011 na een fusie tussen twee lokale voetbalverenigingen: BVV WRW (Wit Rood Wit) en SC Voorne. BVV WRW werd opgericht op 2 augustus 1919, terwijl SC Voorne in 1969 werd opgericht als de zaterdagafdeling van WRW. Door de krachten te bundelen, ontstond VV Brielle als een vereniging die de rijke geschiedenis en tradities van beide clubs combineert.

Met een trotse geschiedenis, een sterke lokale betrokkenheid en een passie voor voetbal blijft VV Brielle een gewaardeerde en opwindende voetbalclub in de regio Voorne aan Zee. De club is een bron van trots voor zijn leden, supporters en de bredere gemeenschap, en blijft streven naar sportief succes en het bevorderen van de voetbalbeleving voor jong en oud.Gespeelde toernooien