VV De Meern

Banner - VV De Meern - De Meern

Welkom bij V.V. De Meern (Voetbalvereniging De Meern), een trotse amateurvoetbalvereniging gelegen in het prachtige De Meern, in de gemeente Utrecht, Nederland. Sinds de oprichting op 18 juni 1947 heeft V.V. De Meern een rijke geschiedenis en is het uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de lokale voetbalgemeenschap.

De vereniging werd opgericht in het legendarische café “Wapen van Gouda”, ook bekend als café Huigen. Op die dag werd besloten tot de oprichting van de “Voetbal Vereniging De Meern”. Sindsdien heeft de club een sterke band met de gemeenschap en heeft het vele hoogtepunten en successen gekend.

Op 10 mei 2013 ontving V.V. De Meern de prestigieuze Rinus Michels Award voor de beste amateurjeugdopleiding van Nederland. Dit toont de toewijding van de club aan de ontwikkeling van jonge spelers en de focus op het creëren van een omgeving waarin talent kan groeien en gedijen.

De thuiswedstrijden van V.V. De Meern worden gespeeld op het moderne Sportpark De Meern, dat in september 2005 werd geopend. Het sportpark beschikt over vijf kunstgrasvelden, een natuurgrasveld en een mini-court, waardoor spelers de best mogelijke faciliteiten hebben om hun talent te tonen.

Adres
VV De Meern
Loenenseboslaan 2
3454NT De Meern
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien

jun
29
Coupe de Meern 2024
Senioren-dames, Senioren-mannen, 35-plus