vv Nieuw Woensel

Banner - vv Nieuw Woensel - Eindhoven

Welkom bij Nieuw Woensel, een amateurvoetbalvereniging gevestigd in het bruisende Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland. Onze club werd opgericht op 6 november 1968 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de lokale voetbalgemeenschap.

Vanaf het seizoen 2020/21 hebben we onze intrek genomen in het nieuwe “Sportpark Eindhoven Noord”, gelegen in het stadsdeel Woensel.

Bij Nieuw Woensel streven we naar sportiviteit, teamgeest en plezier op en naast het veld. We verwelkomen spelers van alle leeftijden en niveaus. Onze jeugdafdeling biedt een solide basis voor jonge talenten om hun vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben in het spel. Voor volwassen spelers hebben we diverse herenteams en mogelijkheden om competitief voetbal te spelen.

Of je nu een ervaren voetballer bent of nieuw bent in de sport, bij Nieuw Woensel ben je welkom. Sluit je aan bij onze club en ervaar de passie, de teamgeest en de warme sfeer die Nieuw Woensel te bieden heeft. Samen zullen we genieten van de mooie sport en bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze vereniging.

Adres
vv Nieuw Woensel
Atletieklaan 1
5624AZ Eindhoven
Tournooien
Komende toernooien
Gespeelde toernooien