vv Spirit

Banner - vv Spirit - Ouderkerk aan den IJssel

VV Spirit, een trotse Nederlandse amateurvoetbalvereniging gelegen in Ouderkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, vindt haar oorsprong in het jaar 1945. Op 27 oktober van dat jaar werd de club opgericht en sindsdien heeft het een prominente plek ingenomen in de lokale sportgemeenschap.

Het Sportpark Ouderkerk dient als thuisbasis voor VV Spirit, een levendige locatie waar sportiviteit, gemeenschapszin en passie voor voetbal samenkomen. Het clubblad, genaamd De Treffer, fungeert als een communicatiemiddel voor de leden en supporters van de club.

Met een clubtenue bestaande uit een geel shirt, witte broek en gele sokken, vertegenwoordigt VV Spirit niet alleen haar identiteit op het veld, maar ook haar sterke verbondenheid met de lokale gemeenschap. Met een indrukwekkend aantal van 1100 leden, waarvan ongeveer 70% afkomstig is uit omliggende dorpen en steden zoals Krimpen aan de IJssel, Lekkerkerk, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek en Rotterdam, vervult de club een regiofunctie en brengt het mensen van diverse achtergronden samen.

VV Spirit heeft haar reputatie gevestigd als een club met een vooraanstaande jeugdopleiding, wat blijkt uit haar nominatie voor de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding van Nederland in 2015. Bovendien werd de club in 2014 uitgeroepen tot Leukste Amateurclub van Nederland, een eerbetoon aan haar levendige en gastvrije karakter.

Adres
vv Spirit
Sportlaan 3
2935XX Ouderkerk aan den IJssel
Tournooien

Komende toernooien

Gespeelde toernooien

jun
08
Stefan de Vrij Jeugdpupillen Toernooi
O6, O7, O8, O9, MO9, O10, MO10, O11, MO11