VV Uno

Club details

VV UNO is een Nederlandse amateurvoetbalclub gevestigd in Hoofddorp. De club werd opgericht in 2007 met als voornaamste doel alle jeugd in Hoofddorp de mogelijkheid te bieden om aan wedstrijdvoetbal deel te nemen. Voorheen stonden veel kinderen namelijk op een wachtlijst bij de bestaande voetbalverenigingen in de regio. VV UNO heeft als missie om voetbalplezier en ontwikkeling toegankelijk te maken voor alle jonge voetballers in de omgeving.

Sinds 4 september 2010 speelt VV UNO haar wedstrijden op Sportpark De Deugd, gelegen aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp. Het sportpark biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een bloeiende voetbalvereniging, waaronder vier velden waarvan twee kunstgrasvelden.

Om VV UNO financieel te ondersteunen en haar doelen te verwezenlijken, werd “De Vrienden van VV UNO” opgericht. Mensen kunnen vrijwillig lid worden van deze vereniging door jaarlijks een bijdrage te schenken. Deze steun draagt bij aan het realiseren van een positieve voetbalomgeving en biedt kansen aan jeugdspelers om zich op het voetbalveld te ontwikkelen.