VV Urmondia

Club details

Welkom bij Urmondia, een voetbalvereniging met een rijke geschiedenis. Op 28 april 1928 werd onze club opgericht en sindsdien hebben we een belangrijke rol gespeeld in de voetbalgemeenschap van Urmond en omgeving.

De jeugdafdeling van Urmondia is de afgelopen decennia enorm gegroeid en bloeide op. Sinds 1940 zijn meerdere jeugdteams ingeschreven bij de KNVB. Om een gezonde en sterke jeugdafdeling te waarborgen, zijn we enkele jaren geleden een samenwerkingsverband aangegaan met buurvereniging IVS. Onder de naam UBC (Urmond-Berg-Combinatie) nemen we met maar liefst 13 teams deel aan competities.

Een van onze trotse prestaties is het jaarlijkse internationale jeugdtoernooi dat sinds 1980 wordt georganiseerd. Dit toernooi, gespeeld op drie velden van ons prachtige sportcomplex aan de Swentiboldlaan, is een hoogtepunt voor Urmond en de omliggende gebieden. Onze accommodatie is grondig gemoderniseerd door een groep bouwvrijwilligers, wat heeft geresulteerd in een mooie kantine, moderne keuken, bestuurskamer, 6 kleedlokalen en 2 scheidsrechterslokalen. Bovendien is alles energiezuinig ontworpen.