Banner - 16e GrensLandenToernooi - RKVV Sportclub ‘25 - Bocholtz

Wij, RKVV Sportclub‘25 uit Bocholtz, organiseren ook in 2023 weer een van de grootste dames/meiden voetbaltoernooien van Nederland. Het 16e GrensLandenToernooi (GLT) is voor damesteams uit alle klassen en ook voor meidenteams vanaf de MO17. Ook kunnen leeftijd gemengde teams en niet- prestatieve dames/meiden teams deelnemen. Het GLT wordt op groot veld met 11 tegen 11 gespeeld.

Het GLT 2023 start op zaterdag 3 juni 2023 met de voorrondes en eindigt op zondag 4 juni 2023 met de eindrondes en finales. Bij een maximaal aantal deelnemers van 40 worden er op zaterdag 8 voorronde poules gespeeld en op zondag 5 finalepoules.

Uit de voorronde poules op zaterdag spelen op zondag de volgende teams in de finalepoules

In de Philipp Böckmann Cup spelen de teams die 1e zijn geworden in de voorronde poule
In de Champions League spelen de teams die 2e zijn geworden in de voorronde poule
In de Europa League spelen de teams die 3e zijn geworden in de voorronde poule
In de Conference League spelen de teams die 4e zijn geworden in de voorronde poule
In de Eredivisie spelen de teams die 5e zijn geworden in de voorronde poule

Het inschrijfgeld is €50,00 per team. *Als u een extra team aanmelding aandraagt voor ons GLT dan vervalt het eigen inschrijfgeld.

Tip als teambuilding: Tijdens het toernooi is overnachting, op de door ons ingerichte kampeerterrein op het sportcomplex, mogelijk. Waarbij er ook een ontbijtservice en andere eetgelegenheden voorzien zijn.

Lees de uitnodiging verder voor meer informatie over o.a. de locatie, de ontbijt en overnachtingsmogelijkheden, en de extra activiteiten gedurende het toernooi. Klik hier voor de uitnodiging

Locatie
RKVV Sportclub ‘25
Aretsbosweg 13
6351JN Bocholtz
Poules
Alle poules zijn verlopen