Banner - 2 Brüder Cup 2023 - SIOL - Cuijk

Schrijf je in voor de 2 Brüder Cup 2023 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden, de beschikbaarheid en/of andere zaken rondom je inschrijving. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

Omdat het laatste jaren gelukt is om ruim voldoende deelnemers te vinden voor onze voorgaande edities van ons internationaal voetbaltoernooi, hebben wij een aantal criteria opgesteld die wij hanteren i.v.m. de toekenning van de bevestigingen tot deelname aan de 2 Brüder Cup. Deze criteria zijn:

  • De 4 teams die hun titel komen verdedigen worden altijd geplaatst;
  • Doordat wij een internationaal toernooi organiseren, zullen wij de plaatsen verdelen tussen Nederlandse en de buitenlandse teams. De verhouding tussen Nederlandse en buitenlandse teams is (U9 10/5, U11 13/7, U13 10/8, U15 10/8);
  • Voor bovengenoemde geldt dat eerst terugkerende teams voorrang krijgen op nieuwe deelnemers;
  • Voor alle leeftijdscategorieën geldt een maximum van twee teams van dezelfde vereniging met uitzondering van de teams van vv SIOL. (dit is namelijk de organiserende vereniging);
  • Bij gelijkwaardigheid zal de volgorde van aanmelden ook een rol kunnen spelen.

Nb: de toernooiorganisatie van de 2 Brüder Cup houdt ten alle tijden het recht om van de bovenstaande regelingen af te wijken indien zij dit nodig acht.

De 1e ronde van bevestigingen zullen in de eerste week van december worden toegekend (de enige uitzondering hierop zijn de bevestigingen die sommige buitenlandse teams al eerder krijgen van te voren. Deze teams moeten bijvoorbeeld vlieg tickets enzovoorts regelen.)

Indien de leeftijdscategorieën dan nog niet vol zijn, of bij eventueel afmeldingen zal de toernooicommissie iedere 1e week van de maand een hernieuwde zoek slag uitvoeren en eventueel afwijken van de bovengenoemde criteria om een leeftijdsklasse vol te krijgen.

Op het moment dat je inschrijving definitief is, krijg je een mail met een vragenlijst, alwaar je gevraagd wordt om deze vragenlijst in te vullen en deze te retourneren.

Locatie
SIOL
De Groenendijkse Kampen
Sportlaan 3
5431AP Cuijk
Poules
Alle poules zijn verlopen