24 aug 2024
Banner - 6e 7 tegen 7 senioren toernooi - v.v. Nieuweschoot - Heerenveen

Op Zaterdag 24 Augustus 2024 organiseren wij de 6e editie van het 7 tegen 7 lagere senioren toernooi op sportpark de Greiden, één groot voetbalfeest om het nieuwe seizoen te beginnen. Ter afsluiting organiseren wij een BBQ waar iedereen aan kan deelnemen. Ook zullen wij jullie vermaken met (live) muziek onder het genot van een drankje.


Tijdens de 6e editie zullen ongeveer 20 teams strijden om de eerste plek . Samen met ongeveer 35 vrijwilligers staan wij gedurende toernooi voor u klaar, en hopen jullie een prachtige start van het seizoen 2024-2025 te geven.

De eerste wedstrijden zullen om 11:00 uur starten. Om iedereen te kunnen voorzien van kleedruimte en wedstrijdinformatie verwachten wij dat iedereen zich om 10:30 uur op Sportpark de Greiden komt melden. Ieder team zal ongeveer 5 a 6 wedstrijden van 20 minuten spelen. De wedstrijden zullen tot ongeveer 15:30 uur gaan duren.

Nadat de toernooiwinnaar bekend is gemaakt zullen wij starten met een volledig verzorgde barbecue. De kosten hiervoor bedragen €10,00 euro per persoon. Na het toernooi zal er gezorgd worden voor live muziek in de kantine en op het terras. 

Het inschrijfgeld is €50 per team, bij deelname krijg je €25 in consumptie munten terug. De BBQ kost €10,- per persoon.

Locatie
v.v. Nieuweschoot
Ds Kingweg 3
8446KZ Heerenveen
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register