16 feb 2024
Banner - 7×7 – Winteravond Voetbal - s.v. Juliana ’32 - Hengelo

In navolging van onze succesvolle zomeravond toernooien, en de weergaloze eerste editie van het winteravondtoernooi; organiseren we op vrijdagavond 16 februari weer hét 7×7-winteravond toernooi. De temperatuur zal een stukje lager zijn dan in de zomer, maar de gezelligheid wordt er zeker niet minder door. Na gezellig een balletje trappen staat er geweldige 3e helft te wachten met een biertje en een schaaltje bruin fruit in de warme sfeervolle kantine! We hopen dat de wintereditie net zo’n succes wordt als de zomeravond toernooien.

Er zal voor de wintervariant maar 1 avond zijn: vrijdagavond 16 februari. Verder blijft het concept hetzelfde: een lekker balletje trappen en als afsluiter een gezellige 3e helft met hapjes en drankjes.

Wat houdt de 7×7- winteravond voetbal in?
Op vrijdagavond 16 februari organiseren we een 7×7 toernooitje voor iedereen!  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Iedereen kan zich aanmelden in teams.  Aan het eind van de avond komt er een winnaar uit het toernooi,  maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam en je contactgegevens in. De kosten voor deelname zijn €40,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier/wijn/fris en een hapjes-schaal.
Let op! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging via de mail hebt ontvangen. Later ontvang je nog een mail met alle informatie over de avond zelf, met daarin de betaallink.

Locatie
s.v. Juliana ’32
Zwavertsweg 108
7552ML Hengelo
Poules
Alle poules zijn verlopen