15 jun 2024
Banner - AFAS Jeugdtoernooi - vv Hooglanderveen - Hooglanderveen

Welkom bij het AFAS Jeugdtoernooi 2024 van Voetbalvereniging Hooglanderveen!

Op zaterdag 15 juni 2024 vindt het toernooi plaats voor J08, J09, J010, J011, M011 en J012 teams. In totaal is er plek voor 130 teams, verdeeld over 26 poules. 

Wij streven naar een mooi toernooi met spannende, aantrekkelijke, maar vooral sportieve voetbalwedstrijden. Uiteraard zullen alle teams proberen zo hoog mogelijk te eindigen in hun poule, maar voor VV Hooglanderveen zijn alle deelnemende teams bij voorbaat al winnaars. Daarom zal aan alle deelnemende teams een beker worden uitgereikt. 

Naast de poulewedstrijden is er voor alle deelnemende teams een extra activiteit in de vorm van een penaltybokaal. Let goed op het aparte schema dat hier voor zal worden gemaakt. De deelnemende teams dienen 30 minuten voor de 1e wedstrijd of voor het tijdstip van deelname aan de penaltybokaal aanwezig te zijn. Bij aankomst graag melden bij het secretariaat in de bestuurskamer.

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.


Locatie
vv Hooglanderveen
Tomassenlaan 10
3829BC Hooglanderveen
Poules
Alle poules zijn verlopen