21 tot 22 jun 2024
Banner - Amasus Damster Jeugdtoernooi - DVC Appingedam - Appingedam

Wanneer de inschrijving is verwerkt, ontvangt u een inschrijfbevestiging van Tournify; een deelnamebevestiging van de toernooicommissie volgt later. Let op: VOL=VOL! De poules worden zoveel mogelijk ingedeeld op sterkte, zodat de niveaus gelijk zijn. Kijk voor meer informatie en updates over het toernooi op onze website: www.dvcappingedam.nl/actueel/djt/ en houd onze socials in de gaten. 11e editie Amasus Damster Jeugdtoernooi

Het Amasus Damster jeugdtoernooi vindt plaats op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni 2024 op de velden van DVC Appingedam. Het is alweer de elfde keer dat het toernooi wordt gehouden en het is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement in de regio. Ook deze keer belooft het weer een spetterend weekend te worden, want naast de wedstrijden is er ook een mooi randprogramma.

Aanmelden van één of meerdere teams voor de 11e editie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi te Appingedam kan via Tournify of deze website. Wanneer de inschrijving is verwerkt, ontvangt u een inschrijfbevestiging. Een deelnamebevestiging van de toernooicommissie volgt later.

Let op: VOL=VOL! De poules worden zoveel mogelijk ingedeeld op sterkte, zodat de niveaus gelijk zijn. Kijk voor meer informatie en updates over het toernooi op onze 11e editie Amasus Damster Jeugdtoernooi website.

Houd onze socials in de gaten.

Locatie
DVC Appingedam
Burgemeester Klauckelaan 12
9902KZ Appingedam