ATC Meidentoernooi
Banner - ATC Meidentoernooi - ATC’65 - Hengelo

Op ons sportpark Slangenbeek nemen meer dan 60 teams met ruim 700 voetbaltalenten het tegen elkaar op. Het toernooi kan ieder jaar rekenen op veel belangstelling, getuige het aantal verzoeken dat wij ontvingen om te mogen deelnemen. We proberen er ook dit jaar weer een sportieve en spectaculaire happening van te maken! Om dit toernooi mogelijk te kunnen maken zijn wij afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers (spelleiders, scheidsrechters, de mensen achter de bar, de vele mensen achter de schermen en natuurlijk de medewerkers van de EHBO) en sponsoren die onze vereniging, het jeugdvoetbal en bovenal het ATC’65 meidentoernooi een warm hart toedragen. Wij willen ze hiervoor hartelijk bedanken! Wij wensen alle teams heel veel plezier en succes en we gaan er met zijn allen een geweldig toernooi van maken!

We zijn weer begonnen met de voorbereiding voor ons toernooi en namens de organisatie van het ATC ’65 meidentoernooi nodigen wij jullie vereniging van harte uit om met één of meerdere teams deel te nemen.

In onderstaande link kun je de teams opgeven. Op het aanmeldingsformulier moet je ook aangeven in welke klasse het team in het seizoen 2023/2024 gaat uitkomen. Als je dit nu nog niet weet, geef dit aan. We vragen je dan rond de zomer in welke klasse het team gaat uitkomen. De leeftijdsgrenzen voor het seizoen 2023/2024 worden gehanteerd. Het toernooi wordt gespeeld op het sportcomplex “Slangenbeek” van ATC’65 aan de Torenlaan 60 te Hengelo.

Locatie
Poules