22 jun 2024
Banner - Ben Kool Senioren Toernooi - LRC Leerdam - Leerdam

Hét toernooi voor de koningen en koninginnen van de 3e helft.

Bij dit toernooi staat gezelligheid voorop. Met een feestavond met DJ en feestzanger. Een leuke afsluiting van het seizoen voor lagere seniorenteams en vrouwenteams.

Het Ben Kool Senioren Toernooi is een jaarlijks voetbaltoernooi voor seniorenteams dat wordt georganiseerd door LRC Leerdam uit Leerdam.

Het toernooi bestaat uit twee poules: een Herentoernooi en een Damestoernooi. Beide poules zijn onderverdeeld in verschillende leeftijds- en klassencategorieën. Het Herentoernooi is bedoeld voor seniorenmannen die uitkomen in de 4e, 3e of 5e klasse. Het Damestoernooi is bedoeld voor seniorendames die uitkomen in dezelfde klassencategorieën.

Het Ben Kool Senioren Toernooi vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van LRC Leerdam. Deelname aan het toernooi is gratis.

Inschrijven voor het Ben Kool Senioren Toernooi kan via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waaraan je team wil deelnemen en vul het inschrijfformulier in. Voor vragen over het toernooi kun je contact opnemen met de organisatie van het toernooi via het contactformulier in de poule waaraan je team wil deelnemen.

Locatie
LRC Leerdam
Glaspark Leerdam
Bruininxdeelse Kade 4
4143LM Leerdam
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register