08 jun 2024
Banner - BVC Spieren voor Spieren Jan Woortman toernooi - BVC Bloemendaal - Bloemendaal

De jeugdvoetbalcompetities van de KNVB lopen dit jaar eind mei af, dan duurt het nog best lang voor de zomervakantie begint en zijn er dus best wat weekenden waarop onze kinderen graag nog voetballen.

Goed nieuws!

BVC Bloemendaal organiseert dit jaar weer het gratis Jan Woortman Spieren voor Spieren toernooi op zaterdag 8 juni 2024. Er is een ruim aanbod van leeftijden (O8 t/m O13) en binnen deze leeftijden een mooi aanbod van divisies/klasses. Naast de mooie wedstrijden die gespeeld gaan worden zijn er leuke activiteiten voor de spelers en wordt er gezorgd voor een snacks en drankjes. Dus voor iedereen die het leuk vindt om te voetballen op een gezellig toernooi schrijf je snel in!

Het toernooi is gekoppeld aan Spieren voor Spieren, er zijn verschillende geheel vrijwillige mogelijkheden om ook bij te dragen aan dit waardevolle goede doel die o.a. sporten voor iedereen mogelijk wil maken! We hopen jullie te zien op 8 Juni op het Jan Woortman Spieren voor Spieren toernooi! Als er vragen zijn: laat ons weten

Meer informatie:

Wil je meer informatie over het BVC Spieren voor Spieren Jan Woortman toernooi? Klik dan op de poule van de leeftijdscategorie van jouw team. Hier vind je alle details over aanvangstijden, speelschema’s en andere praktische informatie.

Locatie
BVC Bloemendaal
Bergweg 5
2061KB Bloemendaal
Poules
Alle poules zijn verlopen