15 jun 2024
Banner - Dilettant Cup Jeugdtoernooi 2024 - vv Dilettant - Krimpen aan de Lek

Het Dilettant Cup Jeugdtoernooi 2024 wordt georganiseerd door vv Dilettant uit Krimpen aan de Lek. Het toernooi vindt plaats op 15 juni 2024.

Er zijn poules voor de volgende leeftijdscategorie├źn: O6, O7, O8, O9, O10 en O12. De poules zijn ingedeeld op basis van klasse.

De kosten voor deelname zijn gratis.

Het Dilettant Cup Jeugdtoernooi is een gezellig en sportief evenement voor alle jeugdvoetbalteams. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van vv Dilettant in Krimpen aan de Lek. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig. Ook is er een kantine waar eten en drinken verkrijgbaar is.

Inschrijven voor het toernooi kan door te klikken op de poule van jouw team. klik hier op het inschrijfformulier voor deze poule.

Voor meer informatie over het toernooi kun je contact opnemen via deze website met de organisatie. Klik op de poule van jouw team en vul het contactformulier in.

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
vv Dilettant
Sportpark Dilettant
Tiendweg 10
2931LC Krimpen aan de Lek
Poules
Alle poules zijn verlopen