26 mei tot 22 jun 2024
Banner - DVO 60 Jeugdtoernooi - vv DVO’60 - Roosendaal

Van 26 mei tot en met 22 juni 2024 organiseert vv DVO’60 haar jaarlijkse Jeugdtoernooi op sportpark De Vijfhoek in Roosendaal. Dit is een voetbaltoernooi voor meisjes- en jongenselftallen in de leeftijd van O7 tot en met JO19.

Een maand lang voetbalfeest:

Het DVO 60 Jeugdtoernooi is een maand lang voetbalfeest voor de hele regio. Met meer dan 200 teams die deelnemen, is er voor ieder wat wils. De toernooidagen zijn gevuld met spannende wedstrijden, leuke activiteiten en natuurlijk gezelligheid voor jong en oud.

Poules en wedstrijden:

Het toernooi is verdeeld over verschillende poules per leeftijdscategorie en niveau. Elk team speelt in de poule meerdere wedstrijden tegen andere teams van hetzelfde niveau.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over het DVO 60 Jeugdtoernooi? Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule van de leeftijd van jouw team, of klik op de naam van de poule. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, inschrijfgeld en meer.

Locatie
vv DVO’60
Sportstraat 17
4708AP Roosendaal
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register