08 tot 16 jun 2024
Banner - Dylan Kors – Parkstad Limburg Cup! - FC Landgraaf - Landgraaf

Van 8 tot en met 16 juni 2024 organiseert Unitas ’30 de Dylan Kors – Parkstad Limburg Cup, een internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor jongens- en meisjesteams in de leeftijd van O7 tot en met JO15.

Plezier voor elk niveau:

Of je nu een beginnende of ervaren voetballer bent, bij de Dylan Kors – Parkstad Limburg Cup is er voor iedereen wat wils. Er zijn zowel prestatieve als recreatieve poules, zodat alle spelers van elk niveau plezier kunnen beleven aan het toernooi.

Internationale sfeer:

Teams uit België, Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland doen mee aan de Dylan Kors – Parkstad Limburg Cup. Dit zorgt voor een internationale sfeer en een unieke voetbalbeleving.

Poules en wedstrijden:

Het toernooi is verdeeld over verschillende poules per leeftijdscategorie. Elk team speelt in de poule meerdere wedstrijden tegen andere teams van hetzelfde niveau. Zie in het onderstaande overzicht de poules per leeftijd en klassen.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over de Dylan Kors – Parkstad Limburg Cup? Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule van de leeftijd van jouw team. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, spelregels, inschrijfgeld en meer.

Locatie
FC Landgraaf
Heigank 109
6373KP Landgraaf
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register