Eldenia Hemelvaartsdag Toernooi 2024

09 mei 2024
Banner - Eldenia Hemelvaartsdag Toernooi 2024 - vv Eldenia - Arnhem

De inschrijving voor het 3e Eldenia hemelvaartsdag toernooi is geopend!

Op donderdag 9 mei vindt voor de 3e keer het Eldenia 4 tegen 4 en 5 tegen 5 toernooi plaats. In de ochtend spelen de JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12. We gaan ervan uit dat we 2 poules van 5 teams kunnen maken. De nummers 1, 2 van beide poules en beste nummers 3 spelen na de poule fase een finale poule (GOUD) en de andere nummer 3 samen met de nummers 4 en 5 spelen ook na de poule fase weer om een eerste plaats (Zilver). Het tijdsblok waarin deze teams spelen is van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Hier onder vast een uitleg over de dag.

De teams JO8, JO9 en JO10 spelen op het hoofdveld (veld 1) een 4 tegen 4 toernooi. De velden zijn te herkennen aan de vlaggen aan het goal. Zit je bijv. in poule Nederland, dan speel je op veld Nederland. We verzoeken de teams na aanmelding te verzamelen op het goede veld waar je speelt. Voor de ouders is het niet toegestaan om het veld te betreden! Het veld is voor de kinderen en begeleiding.

De teams JO11 en JO12 spelen op veld 2 en 3 een 5 tegen 5 toernooi. Daarvoor geldt hetzelfde als voor het 4 tegen 4 toernooi.

Het begin en eindsignaal wordt centraal geregeld. Alle wedstrijden voor alle leeftijden starten en eindigen tegelijk. De wedstrijden duren 10 minuten. Na de wedstrijd heb je een 1 minuut de tijd om weer klaar te staan voor de volgende wedstrijd. Zorg dat je op tijd klaar staat! Sta je niet op tijd klaar gaan de punten naar het team dat wel klaar stond.

Verdere uitleg staat in de Tournify website waar je je team ook kan inschrijven

Inschrijving is gratis en voor iedereen zal er een aandenken zijn.

Verder hebben we dit jaar ook weer een prijs voor beste speler. Deze zal worden gekozen door scouts van BVO’s uit de regio.

Locatie
vv Eldenia
Westerveldsestraat 26
6842BV Arnhem