15 tot 22 jun 2024
Banner - FC ODA Heerschap Toernooi - FC ODA - Weert

Het FC ODA Heerschap Toernooi is een jaarlijks voetbaltoernooi dat wordt georganiseerd door FC ODA. Het toernooi vindt plaats op de velden van FC ODA in Heerschap en is bedoeld voor jeugdteams in de leeftijdscategorieën O7 t/m MO17. In 2024 zal het toernooi plaatsvinden op 15 en 22 juni.

Poules

Het toernooi bestaat uit 13 poules, ingedeeld op leeftijd en geslacht. De poules zijn als volgt:- MO17- MO15- JO17- JO15- MO13- JO14- O12- JO13- O10- O11- O8- O9- O7

Inschrijven

Teams die willen deelnemen aan het toernooi kunnen zich inschrijven via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het contactformulier in.

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
FC ODA
Sportpark de Bosakker
Vrakkerveld 5
6002AZ Weert
Poules
Alle poules zijn verlopen