01 tot 15 jun 2024
Banner - FC Tilburg Voetbaltoernooi - FC Tilburg - Tilburg

Van 1 tot en met 15 juni 2024 organiseert FC Tilburg haar jaarlijkse Voetbaltoernooi. Dit is een gezellig en sportief evenement voor meisjes- en jongenselftallen in de leeftijd van O8 tot en met JO14.

Twee weken voetbalplezier:

Het FC Tilburg Voetbaltoernooi is twee weken lang een feest voor jong en oud. De vele teams die zich hebben ingeschreven strijden op de velden van FC Tilburg om de felbegeerde bekers en prijzen. Er is voor ieder wat wils, met poules in verschillende leeftijds- en niveaus.

Poules en wedstrijden:

Op de website van FC Tilburg vind je de indeling van de poules en het speelschema. Zo weet je precies wanneer jouw team speelt en tegen wie. Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule van de leeftijd van jouw team, of klik op de naam van de poule. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, inschrijfgeld en meer.

Meer dan voetbal:

Naast de spannende wedstrijden is er op het FC Tilburg Voetbaltoernooi nog veel meer te beleven. Er is een gezellige kantine waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, er zijn diverse attracties voor de kinderen en er is een gezellige sfeer met muziek en entertainment.

Locatie
FC Tilburg
Spoordijk 30
5018GH Tilburg
Poules
Alle poules zijn verlopen