Fimax Toernooi

24 tot 25 aug 2024
Banner - Fimax Toernooi - vv VIOD - Doetinchem

Tijd om na de zomerstop direct de voetbalschoenen weer aan te trekken en het veld op te gaan voor een nieuw seizoen vol sportiviteit, teamwork en plezier!

En wat is een betere manier om het seizoen te beginnen dan met ons jaarlijkse Fimax Jeugd Toernooi op zaterdag 24 en zondag 25 augustus?

Op zaterdag verwelkomen we teams onder de 11 tot en met onder de 13 jaar, terwijl op zondag de teams onder 15 tot en met onder 17 jaar het tegen elkaar zullen opnemen. Teams van verschillende clubs uit het hele land en daarbuiten zullen deelnemen aan dit spannende toernooi, allemaal strijdend voor de prestigieuze Fimax Cup.

Het programma belooft een ochtend vol opwinding te brengen, beginnend rond 08:30 uur en eindigend met de prijsuitreiking omstreeks 12:30 uur. Voor degenen die zich ’s middags willen meten, begint het programma rond 13:00 uur en wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking omstreeks 17:30 uur. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een geweldig toernooi en nieuwe vrienden te maken op en naast het veld! Schrijf je team in vóór 1 juli 2024.

Wij zoeken in elke leeftijdscategorie teams vanaf de 5e klasse tot en met de hoofdklasse , iedereen is dus welkom en zal spelen op zijn eigen niveau.


We hanteren een no-show beleid, eenmaal aangemeld verwachten we ook dat je als team op komt dagen. Afmelden kan kosteloos tot twee weken voor aanvang, anders wordt € 50,– in rekening gebracht.

Meer informatie ove rhet Fimax toernooi kan gevonden worden op de Viod website en op de Tournify website

Locatie
vv VIOD
sportpark Dichteren
Sicco Mansholtweg 2
7007LJ Doetinchem