29 jun 2024
Banner - Huys Talent Cup  - vv de Weide - Hoogeveen

Op zaterdag 29 juni 2024 barst het sportpark van VV de Weide in Hoogeveen weer van het voetbaltalent tijdens de Huys Talent Cup. Dit prestigieuze toernooi, dat sinds 2018 wordt georganiseerd, trekt de beste U11- en U12-teams uit de regio. Dit jaar strijden 20 teams in elke leeftijdscategorie om de felbegeerde Huys Talent Cup 2024.

Spannende wedstrijden en leuke activiteiten:

De bezoekers van de Huys Talent Cup kunnen zich verheugen op een dag vol spannende wedstrijden, leuke activiteiten en een gezellige sfeer. Naast de voetbalwedstrijden zijn er diverse kraampjes met eten en drinken en kunnen de kinderen zich uitleven in diverse voetbalclinics.

De deelnemersbijdrage bedraagt €50, inclusief een verzorgde lunch en een presentje voor alle deelnemers. Bovendien worden de beste spelers en de beste keeper van het toernooi geselecteerd en ontvangen zij een prachtig gegraveerde trofee als blijk van erkenning.

Kom langs en moedig de talenten aan!

We nodigen iedereen van harte uit om op 29 juni te komen kijken en de jonge voetballers aan te moedigen. De toegang tot het toernooi is gratis.

Locatie
vv de Weide
Elbe 1
7908HB Hoogeveen
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register