14 tot 15 jun 2024
Banner - John Jochems Toernooi 2024 - VV Trekvogels - Nijmegen

Het John Jochems Toernooi is een jaarlijks voetbaltoernooi voor jeugd- en seniorenteams dat wordt georganiseerd door VV Trekvogels in Nijmegen. Het toernooi is vernoemd naar John Jochems, een voormalig speler en trainer van VV Trekvogels die in 2022 overleed. Het toernooi is een eerbetoon aan zijn inzet en passie voor de club.

Data en tijden

Het John Jochems Toernooi 2024 vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juni. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van VV Trekvogels in Nijmegen.

Poules

Het toernooi is verdeeld in verschillende poules voor jeugd- en seniorenteams. De poules worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Inschrijven

Teams die willen deelnemen aan het John Jochems Toernooi 2024 kunnen zich inschrijven via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van het John Jochems Toernooi 2024. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het contactformulier in.

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
VV Trekvogels
Luciaweg 25
6523NK Nijmegen
Poules
Alle poules zijn verlopen